Archiv článků

Navštívili jsme trhy

V pátek 13.5. jsme se rozhodli vyjet a po domluvě s organizátory prodávat co jsme doma našli. Pobrali jsme kozí mléčko a všechno jsme prodali. Slepičí vajíčka se také ujaly a v 10hod už prostě nebyly :-)

Nové zvířátka a trhy

Podařilo se do našeho hospodářství přikoupit slepičky a udělat pár pěkných fotek, koukněte na ně...

Makat se bude!!!

Sobota 25.6. NÁRODNÍ VÝSTAVA HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT v Brně   Beru max 4 lidi!  250,- Odjezd a příjezd upřesním. Kdo se první až čtvrtej přihlásí, jede.  

Výjezdy na akce - Zapůjčení koně na ZZVJ - Přeprava koní

Jezdíme například na farmářské trhy, doprovodné akce regionu haná apod.   Vše je na domluvě a pro příklad:   Vodění na 2 hodiny 2 koně do 30km Vás přijde na 2.500,- + vybíráme 30,- za jízdu od klientů = dětí.    + za každý započatý km nad 30km 13,- tam a zpět. (tzn. za 31km...

30.dubna 2011

18-21 hod Všichni členové JK povinně! Školení v klubovně o zásadách první pomoci, praktické ukázky, volání 112, atd...  

Trénink skoků

Konečně trochu sucho, tak jsme vyrazily s Kikinou trochu poskákat naše mini překážky :-) Kika si myslela že to je půl metrovka, ale skutečnost 120cm. Šikovná Kikina :-)))  

Alžběka

1. dubna jsme vyjeli zkouknout farmářské trhy do Šumperka,  kde jednou chceme prodávat naše produkty a prezentovat náš Jezdecký klub. Jelijsme až holky skončily ve škole, takže jsme dojeli až na odpoledne a víc než 3/4 stánků byla vyprodaná a prodejci dávno pryč. Největší fronty byly hádejte...