23.-24.7.2011

        Tak nám 22.7. večer hrklo v hlavě, že si zajedeme do Šiklova mlýna.....prostě takový nápad...Domluvili jsme se s holkama jestli chtějí jet a ukázalo se, že to byl naprosto výborný nápad. Naložili jsme spacáky, stany, deky, polštářky pro všechno pohodlí a vyrazili jsme s malým zpožděním po deváté hodině. Verča fofrem s Ivou pobalené, Marika s tím potřebovala pomoct.

        Po příjezdu jsme dali sváču, a šli šmejdit po Šiklandu.....zmákli jsme oběd a po obědě jsme se těšili na slavný jezdecký den....no....jezdecký den nás těžce zklamal, obyčejná westernová soutěž tyče a barely s cca 5ti jezdci v každé kategorii :-( a to bylo vše..

Takže ve zklamání si šly holky s Peťou odpočinout do stínku a Marika se prostě musela jít koupat, tak jsme se obětovala a šla jsme s ní...Byla kosa jak svíčka, ale Marika se cachtala.

 

        Uspokojilo nás odpolední představení s výbuchy a divadlem pěkně zahraným zkušenými herci. Po něm jsme si dali smažák s bramborama, protože místní kemp toho moc nenabízí a i tenhle polotovar byl znouzecnost. Iva se konečně najedla :-) a po večeři následovala soutěž v jízdě na býkovi o 5.000,-. Docela sranda. Vyhrála to paní cca 35 let nadevšema chlapama a mladejma holkama! Gratulujem a přáli jsme jí to! Po závodu byl moc pěkný ohňostroj na který Marika nechtěla, ale nakonec byla ráda že ho viděla...

        Tahle celodenní sranda byla zakončená diskotékou, tak jsme s Marikou začly hned tancovat, pařit a užívat si vláčku...hrály super oldies písničky a skončily jsme až začaly hrát remixy :-/ Verča s Ivou se tak jen chvílema pohupovaly a spíš okukovaly. Nastala nucená večerka a všichni jsme umřeli ve spacácích ani jsme nevěděli jak.

        Ráno jsme se pobalily a vyrazily jsme. Holky v autě usnuly, GPS nás vedla lesníma cestama, takže jsme horko těžko hledali cestu domů a trochu se nám natáhla. No, technika nikdy nezklame :oDD

 

FOTKY VE FOTOGALERII