Aktuální

Kdo chce vidět jak to u nás vypadá a nejlépe i chodí, doporučuji se stavit o víkendu! 

Cinkněte si ať jsme doma, abychom Vám neujeli někde na výlet ať už s koněma nebo bez.

Vše Vám ráda ukážu a provedu Vás naším areálem, který průběžně rekonstruujeme a budujeme jen proto, aby se nám tady s koněma dobře žilo a aby tady měly děti co nejlepší zázemí pro svůj volný čas, stejně tak i maminky s malými dětmi, vozíčkáři a lidé o berlích aby se dostali autem až ke koním.

Pokud nejsme s koníkama na výletě, nebo s dětma někde na akci s koněma, nebo nejsem po úřadech či nákupech, tak se Vám budu ráda v domluvený čas věnovat. Nejezděte prosím bez ohlášení, opravdu máme práci kolem koní a já svůj volný čas věnuji svému synovi.

 

Máme za sebou rekonstrukci kluboven kde děti spí a tráví odpočinek, jejich koupelnu a wc jsme pro ně zrekonstruovali, stejně tak i nejdůležitější místnost v domě a tou je sedlovna. Vše je nafoceno níže ve fotogalerii.

 

Máme nově udělané úvazy kde čistíme s dětmi koně, nově vybudované ohrady a nakoupený nový bezpečnostní jezdecký a velmi kvalitní materiál.

Další fáze rekonstrukce bude probíhat hned po vyřízení dokumentů a sehnání peněz a tou bude rekonstrukce přijezdových a manipulačních ploch abychom na dvoře neměli v období deštů bláto a aby ten dvůr na který přijdete a vidíte jej jako první trochu vypadal. Stejně tak i posezení kde trávíme s dětmi večery u grilování, a probíhá zde školení. Přeci jen je to dům starý cca 100 let a potřebuje více péče díky své velikosti a náročnosti na chov zvířat zde a hlavně bezpečnost dětí.

Nejdůležitější část rekonstrukce a to zázemí pro děti byla na prvním místě.