Noví pomocníci

                Tak se k nám dojeli podívat noví pomocníci a to Laura, Terka a Káťa. Laura a Káťa tak trochu na kukajdu jak to u nás vypadá a co a jak že by přijely na tábor, ale vypadá to že se u nás trochu zakoukaly a budou jezdit občas i na víkendy. No a Káťa která se přistěhovala do Luké jakožto velmi samostaná slečna se přidá k Dominikovi a chce se naučit všechno o koních a je vidět že se velmi snaží.

                Kromě nich přijeli i naši Malíci Honzík a Miška a samozřejmě Dominik, kteří už k našim koníkům neodmyslitelně patří a bez kterých by tu bylo velmi smutno a málo udělané práce. Moc šikovní!

                Všichni byli strašně šikovní a snaživí vše udělat. Nováčci sice potřebují získat sílu, cvik a disciplínu aby vše zvládali, ale naši klubáci jim v tom velmi rádi pomáhají, takže musím pochválit všechny za skvělý víkend, který byl po dlouhé době plný jara. Honzík si skočil na Zuzce velký skok v lese přes kládu a s holkama jsme potkali stádo cca 30ti daňků kteří letěli kousek před námi nad dědinou. Laura překvapila snahou na Zuzce a ta ji velmi pěkně poslouchala.

                Ve fotogalerii přidám za chvilku fotky z tohoto víkendu a video z jízdárny jak se jim dařilo.