NOVINKY SE NÁM KOMPLETNĚ SMAZALY A NEVÍME PROČ - KDYBY NĚCO, MÁME JEN FOTKY

        Holky si užívaj tábora co to jde. Iva umí líp jezdit, takže jezdíme ven na dvě hodinky a na jízdárně se taky trápí min hod a půl. Marika tolik zkušeností nemá a tak se s ní začíná pomalu krokem hoďku v lese a hoďku na jízdárně. Ale už venku i klusala a cválala, takže to zvládá statečně.

        Navšítila nás opět hygiena a po minulé kontrole máme i zkontrolovaný jídelníček a denní řád, takže jsme opět prošli bez problémů. Opět se trefila dojet v největším čurbesu, hlavně v pokojích holek. Tak jsme aspoň odpoledne uklidili :D

        Marika se pěkně zaběhla, sice remcá když se po ní chce práce, ale zase jí dělá ráda, že by to remcání odkoukala od starších sourozenců? :-))) Marika je ale dobře vychovaná a na svou hyperaktivitu jde dobře zvládnout.  Iva by spala a jedla, ale co se po ní chce to udělá, i na jízdárně když se zrovna soustředí jí to jde. Obě si oblíbily Arbeka, takže to maj trochu těžší s vybíráním koně.

        Kika nám zdrhla k babičce, tak jsme na to s Peťou sami. Iva se tady hodně naučila, takže už jí nemusíme stát za zadkem, ale důvěřujeme jí a může mít více prostoru v učení se samostatnosti. Velkou oporou a pomocí nám byla Verča, která se tady během pár dní naučila vedle Míšového boku základní věci které se tu dějí a teď už docela zvládá sama. Taky si musela jet po tom našem výletě odpočinout k babičce a vyspat se. Asi nám přibyde jako člen.

        Prázdniny jak mají být, teplo, i když trochu poprchává, ježdění venku, trápení se na jízdárně, večerní grilování....