Podzim nebyl, zima je nic moc

        Podzim byl v duchu pozdního léta, takže my jej ani nezaznamenali, vy ano? :-))

 

        Vánoce se dají srovnat s minulým rokem: krmení kilama mrkve a jablek všech zvířátek. Vánoce jsme si užili v lásce, klidu a spokojenosti z přejezení jak nás tak zvířátek. S koněma jsme se dostali snad každý den ven až do Silvestra. Jak na vánoce, tak na Silvestra se koně překrmili vším možným, i ostatní: kozy, prasátka, kačenky i slepice od děcek co k nám přijeli strávit poslední den v roce. Přijela banda 17 lidí, kteří se ,,nasáčkovali" dolů do dvou pokojů a musím říct že byli skoro jak naše myšky a takový slušný bandy doporučuji. Na Nový Rok po sobě dole perfektně uklidili. Díky Hedviko!

 

        S přítelem jsme si zajeli pro partnera naší Angeliky, a to křížence divokého prasete a vitnamského. Je to malý černý krasavec s rezavými pruhy. Takový malý roztomilý divočáček. S Angie chodí ven do výběhu a když zrovna nepodleze plot k sousedům, tak jsou perfektní páreček vždy u sebe. Když se ztratí, hned to víme, protože dává najevo že na Angie nevidí hlasitým chrochtáním.

 

        Brettynka nám krásně kyne a hříbátko v ní roste. Stále pokulhává, takže se věnuju ježdění na Magynce. Magynka si tady začíná zvykat a já jí jezdím už chvíli na ohlávce, takže hurááá, zbavili jsme se udidla i u ní :-)