Termíny: 15.-21. července a 12.-18. srpna 2012 Cena 3.000,-

Termíny jsou dány, ceny je jasná, takže se hlašte co nejdříve, minulý rok byli 4 turnusy!

Hlaste se co nejdříve. Pokud budou turnusy plné, budou další turnusy a pobyty dětí delší i zkrácené po individuální domluvě.

Pokud budou mít Vaše děti roupy, je u nás práce nad hlavu a dají se domluvit indivindi podmínky během celého léta

 

Tábor bude tento rok pro 8 dětí.

 

Tábory u nás probíhají takto:

 

5x denně jídlo (2x denně teplé), pokud je chladněji, mají děti celý den k dispozici teplý čaj, jinak pití po celý den je samozřejmostí.

Jíme u nás především domácí stravu, tzn. vaří sez domácích vajec, mléka, masa. Vyhýbáme se přílišnému solení, cukru, umělých barviv apod.

 

Budíček cca 6:00, Večerka 22:00  (mladší děti chodí spát dříve, vše je na situaci, na věku dětí apod.)

 

Celý den je zajištěna práce u zvířat: házení hnoje, vybírání výběhů, čištění koní, péče o postroje, trhání nedopasků, atd...

Učíme se teorii: většina teorie je o koních a to základy čištění, ježdění a něco málo o ostatních zvířtek kteé chováme.

 

Každý den se jezdí střídavě na jízdárnu nebo ven, podle sestavy dětí a hlavně podle jejich přání. Jezdí se na všech konících, které tu máme. Budeme mít i 1-2měsíce staré hříbátko a možná uvidíte i zapouštění klisen aby byly příští rok další hříbátka.

 

Na 1-2 dny se jezdí na výlet s koňmi nebo za koňmi, např. Šiklův mlýn, westernové městečko apod., prostě co nás napadne.

 

Další info: Nabízíme NEJEN tábory u koní

 

Během celého roku i v létě, vždy po předešlé domluvě u nás mohou děti strávit SO 9hod-Ne 17hod náročný víkend plný práce a ježdění na koních. 500,- včetně jídla. Sebou věci jako na tábor!