Úterý

Po budíčku se holky nasnídaly rohlíků se salámem, pl. sýrem, tav.sýrem, máslem (nikdo nechce marmeládu, proč??? :-))

Pak jsme vyrazily společně vybrat výběhy, dát koníkům vodu a roztřídit plesnivé seno.

Před obědem jsme nahnali všechny do domu do stínku a holky hrály Dostihy a Sázky (co jiného) a ostatní dělaly čurbes po baráku (kdo si pozná děti??)

Na oběd dostali kačení polévku s rýží, a pečenou kachnu s bramborem (sterilovaný hrášek nikdo nechtěl..)

Po obědě se všechny vrátily ke svým hrám a až se konečně na chvilku zatáhlo, šli jsme sklízet trochu sena.

Po těch 10ti kapkách co tu spadly, jsme šly vyčistit koníky a vyjely jsme ven. Holky už věděly co a jak, a po počátečním klusání, jsme si zacválaly. Jako velký jezdkyně to zvládly bez problémů a koníci se proběhli s holkama jak kdyby jezdily roky.

Koníky jsme osprchovaly, holky už každá sama vyčistily kopyta a pak se vrhly na úklid pokojů a chodby....9 lidí v domě, to už je pomalu na ty drůbežářský rohože, aby ta hlína někam propadávala a pak se to odváželo na vlečce :oDD

A protože měly některé děvčata roupy šly na borůvky za dům, no samozřejmě se vrátily s fialovýma pusama.

Na večeři se nacpaly slunečnicovým chlebem s rybí pomazánkou a aby náhodou někdo nekřičel že má hlad, dostaly jako druhou večeři bublaninu s třešněma zalitou domácí čokoládou.

Po mazlení se s kočkama, házení Césarovi klacku a hraní karet jsme začali kolem desáté opět umírat a po nahnání všech do sprchy jsme ještě některým zabavily špinavé ponožky a šup s nima do pračky, protože jich mají některé nedostatek (jak to?)

3min po zhasnutí bylo všude mrtvo....